Çay Ağacı Yağlı Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar çay ağacı yağlı şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği çay ağacı yağlı şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Özel formülü ile saç derisini kir ve kalıntılardan arındırarak, uzun süreli temizlik ve ferahlık hissi sağlar. Tazeleyici serinliği ve kendine has kokusu eşliğinde saçınıza eşsiz bir bakım sunar.

 

Çay ağacı yağlı şampuan ne işe yarar?

 

Saçlarınıza uyguladığı güçlü nem takviyesi sayesinde çay ağacı yağı saç dökülmesi sorununu azaltmaya yardımcı olarak koparak dökülmelere karşı daha güçlü saçlara kavuşmanızda destek olur.

 

Çay ağacı yağlı şampuan nasıl kullanılır?

 

Şampuanı önce yıpranmış ve kurumuş saçların uçlarına daha sonradan tüm saç derinize uygulanmalıdır. Yaklaşık 1 dakika boyunca baskı yapmadan saç derisine dairesel hareketlerle masaj yaparak şampuanı uygulayın. Ürünün haftada 2 kez uygulanması tavsiye edilmektedir.

 

Çay ağacı yağlı şampuan saça zarar verir mi?

 

Çay ağacı yağı doğru ve düzenli kullanıldığında saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olabilir. Saç gördüğü işlemler nedeni ile parlaklığını ve canlılığını kaybeder. Çay ağacı saç tellerini güçlendirir ve daha parlak gözükmesini sağlar. Çay ağacı yağı kafa derisinde sivilce oluşumunu engeller.

 

Çay ağacı yağlı şampuan saça iyi gelir mi?

 

Çay ağacı yağı kepek şampuanlarda bulunan bir katkı maddesidir. Yapılan bir çalışma, çay ağacı yağı içeren şampuan kullanmanın hafif ila orta derecede kepeği iyileştirmenin etkili bir yolu olduğunu buldu. Daha çok çay ağacı yağı olarak bilinen Melaleuca yağı, antifungal ve antibakteriyel olarak işlev görür.

 


Etiketler: