Cedi Osman Ebru Şahin İçin Mardin'e Gitti! İşte Özlemin Fotoğrafı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü basketbolcu NBA yıldızı Cedi Osman, yaptığı paylaşımda aşk yaşadığı sevgilisi Ebru Şahin'i Mardin'de ziyaret ettiği anlardan bir kareye takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü basketbolcu NBA yıldızı Cedi Osman, yaptığı paylaşımda aşk yaşadığı sevgilisi Ebru Şahin'i Mardin'de ziyaret ettiği anlardan bir kareye takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde Ebru Şahin ile yaşadığı aşkıyla gündemde olan ve bu haberlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü basketbolcu NBA yıldızı Cedi Osman, yaptığı paylaşımda sevgilisi Ebru Şahin'i Mardin'de ziyaret ettiği anlardan bir kareye takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Geçtiğimiz günlerde, şu sıralar Hercai dizisinin çekimleri için Mardin’de bulunan sevgilisi Ebru Şahin’i ziyarete giden Cedi Osman’dan yeni kare geldi. Şahin’le birlikte çekildikleri kareyi takipçileriyle paylaşan milli basketbolcu, altına “İyi ki ” notunu düştü

 

İşte o paylaşım;