Cem Belevi'den Dikkat Çeken Sözler! Sevmek Yetmiyor Bazen! Yemin Ederim Yetmedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren şarkıcı Cem Belevi önceki akşam İzmir'de konser verirken, yaptığı açıklama ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren şarkıcı Cem Belevi önceki akşam İzmir'de konser verirken, yaptığı açıklama ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren şarkıcı Cem Belevi önceki akşam İzmir'de konser verirken, yaptığı açıklama ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; İzmir'de konser veren Cem Belevi’nin izleyenleri arasında anne ve babası da vardı. Şarkıcı, 'Kendim Ettim Kendim Buldum' şarkısıyla dikkat çekti. Anne ve babasının gözlerinin içine bakarak şarkıyı seslendiren popçunun bu davranışı bir itiraf gibi algılandı.

 

"NE EDERSEK KENDİMİZE EDERİZ”

 

Cem Belevi'nin kendisi de sahneden bu imada bulunarak, aynı şarkıyı istek üzerine iki kez seslendirdi. "Ne edersek kendimize ederiz. Bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutmamak lazım. Bu arada sevmek yetmiyor bazen. Yemin ederim yetmedi" ifadelerini kullandı.



Etiketler: