Cem Belevi İle İrem Derici Arasında Olay! Derici Küfür Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde ünlü şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi ile gittiği Hollanda tatilinden olaylı döndü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde ünlü şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi ile gittiği Hollanda tatilinden olaylı döndü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi ile gittiği Hollanda tatilinden olaylı döndü.

 

Valizimi alıp giden m..!

 

İlişkilerine ikinci şans vererek birlikteliklerini doludizgin sürdüren irem Derici ve Cem Belevi,şimdilerde ise Amsterdam’da aşk tatili yapıyordu. Fakat ikili, birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıkarması ve İrem Derici’nin valiz paylaşımı olay yarattı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Valizimi alıp giden m..! Abi eksik nedir ya? Hadi görsel zekan madi, valizini tanıyacak kadar beyin kırıntın kalmamış. okumanda mı yok a... ....ı İrem Derici yazan valizi de alıp gitmezsin be." ifadelerini kullanırken, Belevi'ye küfür etmesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici den cem belevi ye agir sozler