Cem Davran Hakan Gerçek'in Doğum Gününü Bu Sözlerle Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cem Davran, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Gerçek'in doğum günü için duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cem Davran, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Gerçek'in doğum günü için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü oyuncu Cem Davran, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hakan Gerçek'in doğum günü için duygusal sözler söyledi.

 

Şu sıralar film çekimi için Çanakkale'de yer alan ünlü oyuncu Cem Davran, yakın arkadaşı Hakan Gerçek ile çektirdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken 5 Mart 1964 tarihinde doğan ve bugün doğum günü olan Gerçek için "İki gün arayla aynı sene doğmuşuz. Bugün 05 Mart kardeşimin doğum günü, film setindeyiz, daha ne olsun icabında. Varlığın hediye güzel adam, sağlıkla, mutlu yaşa emi" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem davran hakan gercek in dogum gununu kutladi