Cem Karaca'nın Filminde Emel Sayın'ı Canlandıracak İsim Belli Oldu!

Cem Karaca'nın hayatının anlatılacağı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Emel Sayın'a hayat verecek isim belli oldu. 

 

Cem Karaca'nın hayatının anlatılacağı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Emel Sayın'a hayat verecek isim belli oldu. Cem Karaca'nın hayatının anlatılacağı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Emel Sayın'a hayat verecek isim belli oldu.

 

Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmine yeni bir isim daha dahil oldu. Filmde Emel Sayın'ı Melisa Döngel canlandıracak. 'Tamirci Çırağı', 'Namus Belası', 'Bu Son Olsun', 'Resimdeki Gözyaşları' gibi birçok esere imza atan, Anadolu rock müziğin kurucularından Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye taşınıyor. İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü oynadığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor. Cem Karaca'nın annesi tiyatrocu Toto Karaca'yı canlandırması için Yasemin Yalçın ile anlaşıldı. Filmde Cem Karaca‘nın babası Mehmet Karaca‘yı Fikret Kuşkan, ilk eşi Semra Özgür‘ü Buçe Buse Kahraman ve üçüncü eşi Feride Balkan’ı ise Melisa Aslı Pamuk canlandıracak. 

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmine yeni bir isim daha dahil oldu. Filmin senaryosuna son olarak Emel Sayın‘lı sahneler de eklendi. Bu rolü oyuncu Melisa Döngel üstlenecek.