Cem Yılmaz'dan 10 Bin Adım Dizisine Övgü! Neler Söyledi?

Cem Yılmaz 10 Bin Adım için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 10 bin adım dizisine övgüler yağdırdı. Peki Cem Yılmaz 10 Bin Adım için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Yılmaz 10 Bin Adım için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 10 bin adım dizisine övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 10 bin adım dizisine övgüler yağdırdı. Peki Cem Yılmaz 10 Bin Adım için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Yılmaz 10 Bin Adım için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 10 bin adım dizisine övgüler yağdırdı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başrollerinde Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın'ın yer aldığı GAİN'de yayınlanan 10 Bin Adım dizisi için "Devin’in yazıp Engin ile beraber oynadıkları, Duygu nun yönettiği 10 bin adım 2.sezonu ile beni yine şenlendirdi lütfen izleyin. Çok güzel iş  Kadın komedyen / yazar nasıl olura tokat gibi bir cevap :))) Engin zaten Tokatlı" ifadelerini kullanan Yılmaz, bu açıklamasıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem yilmaz dan 10 bin adim dizisine ovgu