RTÜK'ten FOX TV'nin Yasak Elma Dizisine Şok Ceza!

RTÜK FOX TV'ye ne kadar ceza kesti? Yasak Elma neden ceza aldı? FOX TV'de pazartesi akşamlarının klasikleşmiş fenomen yapımı Yasak Elma dizisi RTÜK'ten genel aile yapısına zarar verdiği gerekçesiyle ceza yedi. Peki RTÜK FOX TV'ye ne kadar ceza kesti? Cevaplar haberimizde..

 

RTÜK FOX TV'ye ne kadar ceza kesti? Yasak Elma neden ceza aldı? FOX TV'de pazartesi akşamlarının klasikleşmiş fenomen yapımı Yasak Elma dizisi RTÜK'ten genel aile yapısına zarar verdiği gerekçesiyle ceza yedi. FOX TV'nin başrollerinde Berk Oktay, Eda Ece, Şevval Sam, gibi oyuncuların yer aldığı fenomen yapımı Yasak Elma dizisi RTÜK'ten genel aile yapısına zarar verdiği gerekçesiyle ceza yedi. Peki RTÜK FOX TV'ye ne kadar ceza kesti? Cevaplar haberimizde..

 

rtuk yasak elma ya ceza verdi

 

Yasak Elma neden ceza aldı?

 

RTÜK, FOX’ta yayınlanan Yasak Elma dizisinde “Gayrimeşru ilişkilerin eğlence adı altında masumane gösterildiğini, toplumsal manada olumsuz bir kavram olan metres kelimesinin normalleştirildiğini, hatta çocuğun olduğu bir sahnede kullanıldığını, aile kavramıyla ilgili olumsuz şakalar yapıldığını, aldatılan kadınların küçük düşürüldüğünü, Türk toplumunun genel ahlak kavramı ve milli-manevi değerleriyle bağdaşmayacak şekilde lanse edilmesi.” gibi çeşitli ifadelerin izleyicilere aktarıldığını tespit ederek yayıncı kuruluşa idari para cezası yaptırımı uyguladı.