Cem Yılmaz'dan Akaryakıt Zammına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akaryakıt zammına tepkisini espirili bir dille dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akaryakıt zammına tepkisini espirili bir dille dile getirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akaryakıt zammına tepkisini espirili bir dille dile getirdi.

 

Akaryakıt zammını böyle tepki gösterdi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda akaryakıt zammına tepkisini espirili bir dille dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Akaryakıt zammı vs gibi şeyler duyuyorum etrafta ! Kesinlkle katılmıyorum…. Ben bu tip söylemlerin karşısındayım. Tamamen sosyal medyada uydurulan bişey her dolmuşa gelmeyin !  Eger elele verirsek her zorluğu atlatırız. Yeter ki elele verelim." ifadelerini kullanan ünlü komedyen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem yilmaz dan akaryakit zammi tepkisi