Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'nin 2. Sezonu İle İlgili Esprili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı esprili Erşan Kuneri paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı esprili Erşan Kuneri paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile gündemde olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı esprili Erşan Kuneri paylaşımı ile gündem oldu.  

 

2. sezon çekimleri haftaya!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı esprili Erşan Kuneri paylaşımı ile gündem oldu. Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi gündeme damga vururken ikinci sezonu olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Cem Yılmaz Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 2 sezonu ile ilgili merak edilen sorulara esprili bir şekilde yanıt verirken "Müjde ! ERŞAN KUNERİ 2.Sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem yilmaz dan ersan kuneri nin 2. sezonu icin aciklama