Cem Yılmaz'dan Tarkan'ın Yat Açıklamasına Olay Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması için yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması için yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması için yorumda bulundu. 

 

Senelerce vay villası var dediler!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması için yorumda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması için "Benim de Kaz dağlarına hic gitmişliğim yoktu. Senelerce vay villası var dediler ! Dedim olabilir :) ve yer aldim oradan .Her şerde hayır vardır. Yatım var,saçım da var bunlar ok" ifadelerini kullanan Yılmaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem yilmaz dan tarkan in yat aciklamasi icin olay yorum