Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin İlk Kopyasını İsteyen Takipçisine Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin 2004-2005 yıllarında yazdığı ilk kopyasını paylaşırken, paylaşıma yorum yapıp bir kopyasını isteyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin 2004-2005 yıllarında yazdığı ilk kopyasını paylaşırken, paylaşıma yorum yapıp bir kopyasını isteyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin 2004-2005 yıllarında yazdığı ilk kopyasını paylaşırken, paylaşıma yorum yapıp bir kopyasını isteyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Bunun bir kopyasını ancak Azrail alır!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin 2004-2005 yıllarında yazdığı ilk kopyasını paylaşırken, paylaşıma yorum yapıp bir kopyasını isteyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri'nin ilk kopyasını paylaşan Yılmaz "2004-5 ! 17 sene önce yazılmış bi kenara konmuş,sonra bi daha yazılmış bi daha düşünülmüş falan. İşte bunlar hep sinema" ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma yorumda bulunan takipçisi "Abi bunu bi kopyasını alabilir miyim yıllar sonrası icin" ifadelerini kullanırken bu yoruma Yılmaz'ın cevabı ":))) bunun bi kopyasını ancak Azrail alır :) tesekkürler dost." şeklinde oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem yilmaz ersan kunerinin ilk kopyasina gelen yoruma verdigi yanit ile gundem oldu1

 

cem yilmaz ersan kunerinin ilk kopyasina gelen yoruma verdigi yanit ile gundem oldu 2