Cem Yılmaz'ın Ortağıyla Aşk Mı Yaşıyor? Defne Samyeli İddialara Yanıt Verdi!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk yaşadığı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk yaşadığı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Defne Samyeli, önceki gece Bebek bir mekandan çıkarken görüntülendi. Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşadığı konuşulan Defne Samyeli, iddialara yanıt verdi. Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, 1,5 yıllık ilişkilerini 2022 yılının ekim ayında sürpriz bir şekilde bitirmişti. O dönem ikilinin arasına Serenay Sarıkaya’nın girdiği iddia edilmişti. Bu iddiaları Yılmaz ve Sarıkaya yalanlarken, Defne Samyeli de çıkan ihanet haberleri için attığı tivitle tepkisini dile getirmişti.

 

cem yilmaz in ortagiyla ask mi yasiyor defne samyeli ilk kez acikladi

 

"HİÇ KONDURAMADIM, BENİ MAZUR GÖRÜN”

 

Ancak tüm bu yaşananlardan aylar sonra Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Samyeli ise basına şu açıklamayı yapmıştı: Size, magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün. Eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenen Defne Samyeli, kaçacak yer aramıştı. İkilinin hemen hemen her yerde aşk yaşadıkları öne sürülmüştü.

 

"ÖYLE BİR ŞEY YOK”

 

Defne Samyeli, önceki gece Bebek bir mekandan çıkarken görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte mekandan ayrılan Samyeli, geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile hakkında çıkan aşk haberleri hakkında, "Öyle bir şey yok. Size kolay gelsin" net konuştu.



Etiketler: