Cemre Solmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da ve sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz ile ilgili bilgiler sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Cemre Solmaz kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde...

 

Youtube'da ve sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz ile ilgili bilgiler sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz ile ilgili bilgiler sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Cemre Solmaz kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde...

 

cemre solmaz kimdir 1

 

Cemre Solmaz kimdir?

 

Gerçek adı Cemre Solmaz olan ünlü ismin doğum tarihi 1999, TikToker ve Influencer olarak kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Aslen nereli olduğu sorusunun cevabı ise Ordu’dur. TikTok fenomeni olarak ünlenen başarılı isim günümüzde hem Youtube kanalında hem de resmi sosyal medya hesaplarında ciddi bir takipçi sayısına sahiptir. Bir çok medya ve haber sitesinde 2000 doğumlu olduğu belirtiliyor. Ancak bir röportajında 1999 doğumlu olduğunu belirtmiştir.

 

İlköğretim, Orta ve Lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Bir dönem ailesi ile birlikte doğup büyüdüğü Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yaşamıştır. Ardından Kocaeli İzmit’te yaşantısını sürdürmüştür. Kendisinden büyük bir abisi vardır. Çok küçük yaşlardan itibaren babasını görmediğini dile getiren Solmaz günümüzde yaşantısını İstanbul’da Seher isminde bir kız arkadaşı ile birlikte sürdürmektedir. Koç burcu olan Cemre Solmaz burcunun tüm özelliklerini taşıdığını sadece bir yerde burcuna ait bencil özelliği bulunduğunu ancak bunun gerçek olmadığını ve hiç bencil bir kişiliğe sahip olmadığını dile getirmiştir.

 

cemre solmaz kimdir 2

 

Geçmiş dönemde No fener başlığı altında Twitter kullanıcıları tepkilerini dile getirmiştir. Sebebi ise Fenerbahçe’nin yeni tanıtım yüzü olmasının iddia edilmesidir. Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe takımının tanıtım yüzünün TikTokçu olamayacağını dile getirmiş, Twitter platformunda #CemreSolmazNoFener başlığı açılmış ve kısa sürede Trend Topic (TT) olmuştur.

 

Kaç Yaşında, 13 Nisan 2000 doğumlu olan Cemre Solmaz 2021 yılı itibariyle 22 yaşındadır. Cemre’nin boyu 1.68 cm, kilosu ise 50’dir. Daha önce ünlü fenomen isimlerden Cellat36 ile sevgili oldukları ancak daha sonra ayrıldıkları açıklanmıştır. Günümüzde medyanın gündemine yansıyan bir birlikteliği haberlerde yer almamaktadır.

 

En sevdiği yemeklerin kuru fasulye, pilav ve cacık olduğunu, sevdiği meyvelerin ise erik, şeftali, karpuz, çilek ve kavun olduğunu dile getirmiştir. Sık sık takipçileri tarafından gözlerin lens mi sorusuna ise lens olmadığını ve artık bu soruyu sormaktan vazgeçmelerini istemiştir.

 

cemre solmaz kimdir 3

 

 



Etiketler: