Cengiz Kurtoğlu Yaşanan Arbede Olayıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Çıkardığı albümlerle uzun yıllardır müzik piyasasında adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, önceki gün katıldığı bir doğum günü partisinde bir şahısla yaşadığı arbede olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Çıkardığı albümlerle uzun yıllardır müzik piyasasında adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, önceki gün katıldığı bir doğum günü partisinde bir şahısla yaşadığı arbede olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, önceki gün katıldığı bir doğum günü partisinde bir şahısla yaşadığı arbede olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz akşam bir doğum günü partisine katıldı. Alkolün dozunu kaçıran bir şahıs birçok sanatçıya küfretti. Kurtoğlu, uyarmasına rağmen küfür etmeye devam eden kişiyle arbede yaşadı. Olayla ilgili konuşan Kurtoğlu, "Kendisini ikaz ettim ancak küfre devam edince onu sadece ittim. Darp etmedim" dedi.

 

cengiz kurtoglu arbede olayiyla ilgili konustu