Cenk Eren'den Sevilay Yılman'a Çok Sert Sözler! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarının toplatılmasını savunan Habertürk yazarı Sevilay Yılman hakkında çok sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarının toplatılmasını savunan Habertürk yazarı Sevilay Yılman hakkında çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cenk Eren, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarının toplatılmasını savunan Habertürk yazarı Sevilay Yılman hakkında çok sert ifadeler kullandı.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sevilay Yılman'ın sokak hayvanlarının toplatılması ile ilgili çağrıları için "Hadi bakalım sanada hodri meydan sen bizi yıldırabileceğini mi sanıyorsun kaleminden kan damlayan tetikçi. Kimden kaç para aldın herkes ve senin camian bilir senin parasız asla hiç bir şeyi bu kadar savunmayacağını söyle biz aramızda toplayıp aldığının daha fazlasını vereceğiz.Yeterki öldüreceğiz deme sus artık. Seni Afrika güzeli bel altı vurmak nasıl olur göreceksin ….. Afrika da yaşadıkların tescilli bilgi belge fotoğraf yağıyor hadi devam et de tüm Türkiye kocanın seni niye boşadığını öğrensin" ifadelerini kullanan Eren sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cenk eren den sevilay yilman a sert sozler

 

cenk eren den sevilay yilman a sert sozler

 

cenk eren den sevilay yilman a sert sozler

 

cenk eren den sevilay yilman a sert sozler

 

cenk eren den sevilay yilman a sert sozler