Cenk Tosun Cengiz Ünder'in Transferi İçin Devreye Girdi İddiası Gündem Oldu!

Son dönemde sergilediği performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Cenk Tosun, A Milli Takım'ın Çekya maçı için kampta Cengiz Ünder ile sohbet ederken kendisini Beşiktaş'a davet etti. 

 

Son dönemde sergilediği performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Cenk Tosun, A Milli Takım'ın Çekya maçı için kampta Cengiz Ünder ile sohbet ederken kendisini Beşiktaş'a davet etti. Son dönemde sergilediği performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Cenk Tosun, A Milli Takım'ın Çekya maçı için kampta Cengiz Ünder ile sohbet ederken kendisini Beşiktaş'a davet etti. 

 

Cenk'ten Cengiz'e Beşiktaş daveti!

 

Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım’ın haberine göre; Cenk’in Gaziantep’teki A Milli Takım kampında Çekya’yla oynanan maç öncesinde Cengiz Ünder’le yaptığı sohbette yıldız ismi Beşiktaş ’a davet ettiği bildirildi. Başarılı oyuncunun, “ Galatasaray ile transfer haberlerin çıkıyor. Bizim takıma gel. Sağ kanatta oynayıp başarılı olursun. Yeniden doğuş için doğru adres Beşiktaş” ifadelerini kullandığı belirtildi. Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’yla yol ayrımında bulunan Cengiz Ünder’in ise ilk etapta kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planlasa da istediği teklifin gelmemesi halinde rotayı Türkiye’ye çevirebileceği konuşuluyor. Bu sezon Marsilya formasıyla 20 karşılaşmaya çıkan Cengiz, 1 asistle oynamıştı. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Marsilya, Cengiz’i sezon başında 8.4 milyon Euro karşılığında Roma’dan kadrosuna katmıştı.