Ceren Moray Yakın Arkadaşı Doğu Orcan İle Alaçatı'da Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceren Moray yakın arkadaşı Doğu Orcan ile Çeşme'nin Alaçatı semtinde objektiflere yansıdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceren Moray yakın arkadaşı Doğu Orcan ile Çeşme'nin Alaçatı semtinde objektiflere yansıdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ceren Moray yakın arkadaşı Doğu Orcan ile Çeşme'nin Alaçatı semtinde objektiflere yansıdı.

 

Paniklediler!

 

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Ceren Moray, Play Tuşu ajansının kurucuları arasında yer alan, aynı zamanda DJ’lik de yapan Doğu Orcan’la ilk kez Cihangir’de görüntülenmişti. Moray, Orcan için “Çok yakın arkadaşım” demişti. Fransız Nicco Brun ile 5 yıllık evliliği sona eren Ceren Moray, önceki akşam Alaçatı’da görüntülendi. Ünlü oyuncunun yanında geçen ay Cihangir’de birlikte objektife yakalandığı Doğu Orcan vardı. Bir anda karşılarına çıkan muhabirleri görünce panik yapan ikili, ara sokağa girdi. Bir süre sonra Moray tek başına sokaktan uzaklaşırken Orcan telefonda uzun süre konuştu.



Etiketler: