Ceyda Düvenci'den Boşanma Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Ceyda Düvenci katıldığı bir etkinlikte önemli açıklamalar yaptı. Başarılı isim Bülent Şakrak ile çıkan boşanma iddialarına da cevap verdi. Ceyda Düvenci, Vialand AVM'de düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşan Düvenci, oyunculuktan kopmadığını söyledi. Yaptığı televizyon programlarıyla beğenilen Düvenci, "Televizyon programınız çok keyifli bir yere geldi. Haziran sonuna kadar çekimlerimizi tamamlayıp, tatile çıkacağız. Atölyemiz de çok iyi gidiyor. Dört kitabım çizim aşamasında. Artık başka bir şeye zaman kalmıyor. Tatil olmazsa ben üretemem, gelişemem, yazamam. Dolayısıyla her zaman tatile zaman ayırırım." dedi. Başarılı isime eşi Bülent Şakrak ile çıkan boşanma iddiaları da soruldu.

 

Boşanma açıklaması

 

"Eşi Bülent Şakrak'la boşanacağı" haberleri hakkında ağzını bıçak açmayan Ceyda Düvenci, "Bu konuya cevap vermiyorum" açıklamasını yaptı.

 

Oyunculuktan uzaklaşmayacağını açıkladı

 

"Oyunculuktan uzaklaşmadım" diyen ünlü isim, "Bu durum sette üç gün olmak istediğimden kaynaklı. Böyle küçük bir prensip geliştirdim kendi içimde. Çok beğendiğim senaryolar oldu ancak bir tek anlaşamadığımız nokta haftanın üç gün çalışma isteğim. Dijital platformda yer alan, çekim günleri belli olan bir dizi olabilir. Oyunculuktan kopamam" şeklinde konuştu.