Charly Jordan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Charly Jordan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü model ve DJ Charly Jordan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Charly Jordan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Charly Jordan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü model ve DJ Charly Jordan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü model ve DJ Charly Jordan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Charly Jordan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

charly jordan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Charly Jordan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mı?

 

Charly Jordan kimdir? Charly Jordan, 9 Mart 1999 Las Vegas, Nevada doğumlu Amerikalı sosyal medya fenomeni ve modeldir. 3,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabından paylaştığı gönderiler ile gündeme gelmektedir. Tam ismi Charlene Savannah Jordan’dır. Balık burcudur. 1.75cm boyundaki model ve DJ 61 kg ağırlığındadır. Sarışın olan model ve DJ ela göz rengine sahiptir. Charly Jordan (9 Mart 1999 doğumlu) Las Vegas, Nevada merkezli tanınmış bir Amerikan Model, Yaratıcı Yönetmen, DJ, YouTube Yıldızı, Yaşam Tarzı Blogger ve Instagram Yıldızıdır. Ayrıca Pal Norte, Electric Daisy Carnival ve Coachella dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki müzik festivalleri için videolar yapan hem DJ hem de yönetmen olarak yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Sosyal medya platformlarını takip eden büyük bir hayranı var. Mayıs 2020 itibariyle Instagram hesabı altında 3 milyondan fazla takipçiyi aştı. Orada düzenli olarak ateşli, kıvrımlı ve baştan çıkarıcı görüntülerini sergiliyor. Tüm bunların dışında Forever 21, Pura Vida ve Revolve gibi tanınmış markalara da poz verdi. Smoke Roses'da yönetmen olarak çalışıyor. Ek olarak, küçük bir başlangıç olan Smoke Roses firmasının da sahibidir. Ayrıca resim paylaşım uygulamasında 250'den fazla K hayranını bir araya getiren Club House ile işbirliği yaptı.