Cilt Yenileme Tedavisi Nedir? Ne İçin Yapılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de ciltleridir. Güzelliğe önem veren kadınlar cilt yenileme yaptırıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği cilt yenileme sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Cildimizin üst katmanlarının bir takım yöntemlerle soyulma işlemidir. Bu yöntemler kimyasal olabilir ya da lazerler ile olabilir. Ablatif  lazerler ile kontrollü bir soyma çok daha rahat yapılabilir. Cilt yenileme lazer teknolojisidir. Işın demetinin istenilen noktalara nüfus etmesiyle, her tabakada istenilen sonucun elde edilmesini sağlar. Amerika FDA kuruluşu tarafından onaylanan ve sağlık açısından hiçbir sakıncası olmayan lazer cihazları, kalıcı çözüm elde etmenizde idealdir.

 

İyileşme süreci nasıldır?

 

İşlemden sonra 3-5 gün süren ciltte kızarıklık veya kahverengi bir pullanma olur. Kişi duş alabilir, bir gün sonra makyaj uygulamasında sakınca yoktur , nemlendirici kremle birlikte buz uygulanması oldukça yararlı olacaktır. Güneş ışınların yoğun olduğu yaz dönemlerde uygulama yapılmaz. 

 

Cilt yenileme uygulamaları ne için yapılır?

 

Cilt yenileme tedavisi, cilt kusurlarının giderilmesini sağlarken daha genç, dinamik ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanız için yapılır. Estetik görüntüyü bozan tüm sorunların yapılandırılması ve cildin tazelenmesini sağlayan uygulamalar, görünümün yeniden ideallik sunması için yapılır. Uygulamaları bulunuyor. Cildi soyarak yenileme, çukurları ve gözenekleri doldurma işlemleri ve bitkisel tedavi çeşitlerinin yanı sıra; cildin hem üst tabakasına hem de alt tabakasına etki ederek, daha genç ve güzel cilt yapısına sahip olmanızı sağlıyoruz.

 

Cilt yenilemede başarı oranı nedir?

 

Deri hücrelerinin yenilenmesi, taze, formda, genç ve enerjik bir cilt yapısına kavuşmanızı sağlar. Canlı hücrelerin yeni doku üretimleri sağlanırken, kolay yoldan kusurlar giderilir ve pürüzsüz bir form kazanırsınız. Cilt yenileme uygulamalarında kesin çözüm ve ideal sonuç elde etmek; kullanılan yönteme bağlı olduğu gibi; genetik kodla, yaş, cilt yapısı, cilt yaşı, cilt rengi, hormon seviye, denge ve yapısı, yaşam, beslenme, sosyal yaşam faktörleri

Görünüm

Her cilt özgün ve farklı olduğu için uygulanacak yöntem ve uygulamada elde edilecek başarı oranı farklılık gösterebilir. Cildin formu, metabolizmanızın ne kadar iyi çalıştığı, ne kadar hücre ürettiğiniz ile alakalı çok hızlı sürelerde de olumu, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

Kimler cilt gençleştirme yaptırabilir?

 

Genellikle kadınlara uygulanan yöntem, her yaştan her cilt tipine uygulanabilir. Önemli faktör ise hamilelik ve doğum sonrası belirli dönemler olmamasıdır. Hormonal değişikliklerin olduğu dönemler dışında istenilen her zaman uygulanabilir. Uygulanacak yöntem belirlenerek, seansların sayısı ve periyodik aralıkları tasarlanmalıdır. Uygulama süresince farklı ilaç, takviye veya metotlar kullanılmamalıdır. Uygulama sonrasındaki önerilere özen göstermeniz, daha hızlı sonuçlar almanıza olanak sunar.



Etiketler: