Çisem Çakır Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

ÇiÅŸem Çakır kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik videolarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Çisem Çakır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ÇiÅŸem Çakır kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik videolarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Çisem Çakır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cisem cakir kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Çisem Çakır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Çisem Çakır kimdir? Naturally Serein ismindeki YouTube kanalından saÄŸlık ve kozmetik üzerine videolar paylaÅŸan Çisem Çakır nam-ı diÄŸer Naturally Serein izleyenler tarafından merak ediliyor. Bizde en çok merak edilen Çisem Çakır kimdir, Çisem Çakır eÅŸi kim gibi soruları sizler için derledik.

 

1988 doÄŸumlu olan Çisem Çakır 33 yaşındadır. Güzel fenomenin burcu yengeçtir. Çisem Çakır, Gaziantep Kilislidir. Türkiye’de TaÅŸ kolejinden mezun olan Çisem Çakır, 5 yıl boyunca Londra’ da yaÅŸamış ve yüksek öÄŸrenimini Central Saint Martins College of Art & Design (BA) Product Design’de tamamlamıştır. Londra’daki eÄŸitimini tamamladıktan sonra Ä°stanbul’da tasarım üzerine bir süre çalışmış olup daha sonra eÄŸitim almak için tekrar yurtdışını tercih edip Amerika’ya gitmiÅŸtir. Florida’da çiÄŸ beslenme üzerine araÅŸtırmalar yapıp burada konusunda eÄŸitim alıp, bu bilgiler ışığında kendi saÄŸlık merkezini kurmuÅŸtur.3 yaşında iken orta kulak iltihabı yüzünden birçok ameliyat geçiren güzel fenomen implant ile duyabilmektedir. Çisem Çakır 3 yaşında iÅŸitme engeliyle mücadeleye baÅŸlayıp, çeÅŸitli diksiyon dersleri almıştır. Çisem Çakır, Türkçe’nin yanı sıra Ä°ngilizce ve Fransızca ile toplamda 3 dil bilmektedir. Kimya mühendisliÄŸi okumadığı için piÅŸman olan Çisem Çakır, üniversiteden önce daha iyi araÅŸtırma yapsaydı Kimya mühendisi olabileceÄŸini belirtmiÅŸtir. Seyahat ettiÄŸi ülkelere bakarak da anlayabileceÄŸimiz üzere, en çok sevdiÄŸi ÅŸeylerin başına seyahat etmeyi koymuÅŸtur.

 

Türk Youtuber’lardan Nilüfer BaÅŸ ve Barış Özcan‘ın yanı sıra Liah YooGothamista Chaby HanSuperwomanNigahiga‘nı sevmektedir. Çisem Çakır tınısını beÄŸendiÄŸi her tür müziÄŸi dinlemekten keyif alıp çoÄŸunlukta Rock müziÄŸini tercih etmektedir. Kuzey ışıklarını görmek için kutuplara kadar gidebileceÄŸinin dile getiren fenomenimiz Güney Kore’yi de planlarının arasına almıştır.

 

Bir kısmı eÄŸitim için olan ziyaretleriyle birçok ülkeyi gezen Çisem Çakır, Amerika baÅŸta olmak üzere Fransa, Ä°ngiltere Romanya, Ä°spanya, Almanya ve Yunanistan’ı gezmiÅŸtir. Balkanlarda Hırvatistan, Bulgaristan ve Karadağı da seyahat listesine ekleyen fenomenimiz, uzak doÄŸuya kadar uzanıp Taylan ve Endonezya gibi ülkeleri de ziyaret etmiÅŸtir. Bu kadar seyahat arasında Ä°sveç, Ä°talya ve Mısır’ı da gezmiÅŸtir.

 

Son çektiÄŸi “Artık susmak istemiyorum” videosuyla çokça konuÅŸulan Çisem Çakır, internet dünyasının en çok merak edilen kiÅŸilerden biri oldu. Özellikle ciltlerle ilgili hem kendi hem de konuklarıyla çektiÄŸi videolarla YouTube’da 130 bin takipçiyi geçen Çisem Çakır, 30 Temmuz 1988 yılında Ä°stanbul’da doÄŸdu. Ortaokulu Bakırköy’de bulunan TaÅŸ Koleji’nde okuyan Çakır, lise eÄŸitiminin ardından üniversite öÄŸrenimi için Londra’ya gitti. Burada Central Saint Martins College’de ürün tasarımı okuyan Çisem Çakır, 4 yıllık Londra tecrübesinin ardından Ä°stabul’a dönerek 1.5 sene kadar 2 farklı mimarlık bürosunda çalıştı. Çalışma hayatında tasarımcılığın kendisine göre olmadığını fark eden Çisem Çakır otel iÅŸletmesiyle ilgilenmeye baÅŸladı. 

 

cisem cakir kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi 2

 

Ailesine ait olan Sianji Wll Being Resort otelde babasının isteÄŸiyle çalışmaya baÅŸladı. Daha önce saÄŸlık için Ender Saraç ile çalışan iÅŸletme, yolların ayrılmasının ardından o alana Çisem Çakır’ı getirdi. Çakır, eÄŸitim almak için Amerika’nın yolunu tuttu. ÇiÄŸ beslenme kursu alanında eÄŸitim aldı. Ardından Amerika’daki eÄŸitimi çeÅŸitli eyaletlerde devam etti. EÄŸitim programları bittikten sonra Bodrum’a geri döndü ve kendi saÄŸlık programlarını oluÅŸturdu. Åžu ada ise Çisem Çakır otel iÅŸletmesinde saÄŸlık politikalarından sorumlu ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Aynı zamanda Çisem Çakır babası Recai Çakır ile baba kız iliÅŸkisinin yanı sıra arkadaÅŸ iliÅŸkisiyle de örnek teÅŸkil ediyor. Çisem Çakır YouTube videolarında konuÅŸmasının tarzı sebebiyle çokça soruya maruz kaldı. Son çektiÄŸi videosuyla bu soruya da yanıt verdi. Aslen Kilisli olan Çisem Çakır, çok küçük yaÅŸlardayken orta kulak iltihabı geçirdi. Bunun ardından birçok ameliyata girdi. Ancak bunlara raÄŸmen ÇiÅŸem Çakır’da çok ciddi bir iÅŸitme kaybı oluÅŸtu. YaÅŸadığı olayın 3-4 yaÅŸlarında gerçekleÅŸmesi ki bu yaÅŸlar konuÅŸmaya baÅŸlanılan ve seslerin öÄŸrenildiÄŸi yılar olarak bilinir. Bu sebeple konuÅŸması diÄŸer yaşıtlarına göre geride kaldı. KonuÅŸması sebebiyle yabancı olduÄŸu düÅŸünülen Çisem Çakır, aslında yüzde 100 Türk. KonuÅŸmasının böyle olmasının sebebi dediÄŸimiz gibi 3 yaşında geçirdiÄŸi orta kulak iltihabı. Bu yanıtımız da Çisem Çakır iÅŸitme engelli mi sorusuna cevap oldu diye düÅŸünüyoruz.

 

EÄŸitimi, YouTube macerası, iÅŸ hayatı… Çisem Çakır sadece bunlardan ibaret deÄŸil. En azında 2015 yılından itibaren. Çünkü Çisem Çakır bundan tam 6 yıl önce hayatını Bülent SülüÅŸoÄŸlu ile birleÅŸtirdi. Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi’nden mezun olan SülüÅŸoÄŸlu, tıpkı Çakır gibi Londra eÄŸitimine devam etti. Ardından Türkiye’ye dönen ve bu süre içerisinde birçok giriÅŸimi olan SülüÅŸoÄŸlu, son olarak Euglo ÅŸirketini kurdu. Euglo LLC, sosyal medya analizleri, mobil oyun geliÅŸtirmeleri ve dijital pazarlama gibi alanlarda hizmet veriyor.

 

YouTube kanalı üzerinden “Artık susmak istemiyorum” isimli bir video paylaÅŸan Çisem Çakır Süslü Sözlük platformunda hakkında yazılanlarla ilgili cevap verdi. Bilhassa kendisinin markalarla iÅŸ birliÄŸine gittiÄŸi iddialarına sinirlenen Çisem Çakır, burada yazılan girdilerle ilgili de yasal haklarını kullanacağını ifade etti. Çisem Çakır, “Ben uzun zamandır Süslü Sözlük’ü takip etmiyorum. Zaten orada yazanların yaÅŸlarının da küçük olduÄŸunu düÅŸünüyorum. Ancak artık hakkımdaki bu karalamalara susmak istemiyorum. Avukat ve hakim arkadaÅŸlarımla konuÅŸtum. Burada atılan iftiralarla ilgili yasal haklarımı kullanacağım. Bugüne kadar sustuysam kimsenin siciline zarar gelmesini istemediÄŸim içindi. Bu sebeplerden dolayı yeni çıkaracağım markayı bile çıkarmayı düÅŸünmüyorum. Çünkü o da karalanacak. Süslü Sözlük tamamen bloggerların tekelinde bir yer” açıklamalarında bulundu.