Merve Görgöz Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Merve Görgöz kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Görgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Merve Görgöz kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Merve Görgöz kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Görgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Görgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Merve Görgöz kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

merve gorgoz kimdir nerelidir evli mi

 

Merve Görgöz kimdir? Nerelidir? Evli mi? 

 

Merve Görgöz saç bakımı, makyaj, cilt bakımı, moda gibi konularda beğenilen içerikler üreten sosyal medya fenomenidir. Merve Samet Görgöz çifti sosyal medyada beğenilen videolar çeken evli çifttir. Siz de Merve Görgöz’ü daha yakından tanımak istiyorsanız bu yazımızda istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Merve Görgöz 29 yaşındadır. Merve Görgöz boyu 1,67’dir. Merve Görgöz kilosu yaklaşık 56’dır. Merve Görgöz 24 Haziran 1992 doğumludur. Merve Görgöz yengeç burcudur. Merve Görgöz ev yaşantısına, dekorasyonuna meraklıdır. Aynı zamanda evde vakit geçirmeyi de sevmektedir. Bu nedenle de burcunun özelliklerini taşıdığını söyleyebiliriz. Merve Görgöz aslen Bursalıdır.

 

Merve Görgöz, Samet Görgöz ile evlidir. Şu anda eşiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Güzel sosyal medya fenomeninin ailesi ise Bursa’da yaşamaktadır. Merve ve Samet Görgöz çifti çok yoğun çalıştıkları için çok fazla gidemeseler de arada sırada Bursa’ya ziyarete gitmektedir. Merve Görgöz’ün bir kız kardeşi bulunmaktadır. Merve Görgöz’ün gözleri açık kahverengidir. Merve Görgöz saç bakımı alanında yayınladığı içeriklerle ve saç rengiyle dikkat çekmektedir. Merve Görgöz kumral saç rengine sahiptir. Merve Görgöz kocası Samet Görgöz ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır.

 

Merve Görgöz üniversitede İşletme bölümünde okumuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde 4 yıl eğitim görmüştür ancak mezun olmamıştır. Bölümünü hiç sevmemiş ve yanlış tercih yapmıştır. Daha çok görsel sanatlarla ilgilendiği için İşletme bölümünde okumuş ancak istemediği için mezun olmamıştır. Merve Görgöz Samet Görgöz ile evlidir. Samet Görgöz 34 yaşındadır ve üniversitede spor alanında eğitim almıştır. Spor Yöneticiliği alanında kendisini geliştirmiş ve bu konuda yüksek lisans da yapmıştır. Samet Görgöz Films adındaki Instagram hesabında da profesyonel reklam çekimleri yayınlamaktadır. İşi gereği sürekli seyahat etmektedir.