Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz Skeci Gündem Oldu! Sosyal Medyada Tartışma Yarattı!

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz'e yaptığı skec gündem olurken Pınar Deniz hayranlarını ayaklandırdı. 

 

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz'e yaptığı skec gündem olurken Pınar Deniz hayranlarını ayaklandırdı. 

 

Her yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sonrası, "Çok Güzel Hareketler" programında yapılan "Altın Baza Ödül Töreni" skeci ve Pınar Deniz’e yapılan gönderme, sosyal medyada tartışma yarattı. Her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Altın Kelebek Ödülleri, bu sene de çeşitli tartışmalara konu oldu. Bu tartışmaların odağında, "Çok Güzel Hareketler" programında yayınlanan ve ödül törenine dair bir skeç yer aldı. Söz konusu skeçte, özellikle Pınar Deniz’e benzetilen bir karaktere yapılan gönderme, sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

cok guzel hareketler in pinar deniz skeci gundem oldu sosyal medyada tartismalara neden oldu

 

Skeçteki Göndermeler ve Tepkiler

 

Programda yer alan "Altın Baza Ödül Töreni" isimli skeçte, "Pelin Solmuş" adlı bir karaktere, "Ödülü hak etmeyen oyuncu kategorimiz için Pelin Solmuş geliyor efendim!" şeklinde bir ifade kullanıldı. Ayrıca karakterin, "Setlerde çok çalışmadım. Zaten yeterince güzelim çalışmamıza çok da gerek yok.” şeklindeki sözleri izleyiciler tarafından rahatsızlıkla karşılandı. Ebru Yücel, Pelin Solmuş karakterini canlandırdığı skeçte yer alan ifadeler nedeniyle gelen tepkilere karşılık, "Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi. Ama beni ona benzetmeniz gurur verir." açıklamasını yaptı. Ancak, bu açıklama sosyal medya kullanıcılarını yatıştırmakta yetersiz kaldı.

 

Pınar Deniz’in yeteneğiyle dalga geçildiğini düşünen sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları paylaşımlarla "Çok Güzel Hareketler" programına ve skece tepki gösterdi. Bu durum, skeçlerdeki mizahın sınırları ve ünlü kişilere yapılan göndermelerin nasıl algılandığına dair geniş bir tartışmayı beraberinde getirdi. "Altın Baza Ödül Töreni" skeci, mizahın ve eleştirinin sınırlarını tartışmaya açan bir örnek olarak gündemdeki yerini koruyor.



Etiketler: