Coşkun Sabah'ın Kızıyla İlgili Instagram Açıklaması Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah'ın kızıyla ilgili yaptığı Instagram açıklaması sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah'ın kızıyla ilgili yaptığı Instagram açıklaması sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Coşkun Sabah'ın kızıyla ilgili yaptığı Instagram açıklaması sosyal medyada olay oldu.

 

Sabah yaptığı açıklamada "Kızım Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Ben Diyarbakırlıyım. Batılılara saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Ama internet öyle mi? Sapık da, cani de girip bakıyor. Niye herkes kızımın fotosunu alıp da evinde, tuvaletinde elinde cep telefonu kızımın resmine baksın" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

coskun sabah instagram