Cüneyt Özdemir'den Dilan Polat'ın Uçak Paylaşımına Sert Eleştiri! Zenginlik Para Kazanmak Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yaptığı uçak paylaşımına sert tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yaptığı uçak paylaşımına sert tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yaptığı uçak paylaşımına sert tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Cüneyt Özdemir sosyal medyada Dilan Polat'ın bir videosunu görünce çileden çıktı ve fenomene sert ifadeler kullandı. Evlilik yıl dönümünde kocasının kendisini uçak kiraladığını paylaşan Dilan Polat yine herkesi şoke etti. Cüneyt Özdemir de fenomenin bir paylaşımını sosyal medyada görünce çileden çıktı"Biraz önce instagram'da bir story'de 'Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu' diyerek kendisini izleyenlere tüküren bir fenomen gördüm" diyerek sinirlenen Cüneyt Özdemir paylaşımında şunları yazdı:

 

cuneyt ozdemir den dilan polat in paylasimina sert tepki

 

ZENGİNLİK PARA KAZANMAK DEĞİL ONU HARCAMAYI BİLMEKTİR!

 

"Türkiye gibi ekonomik krizin ortasında, neredeyse bir survivor yarışmasındaymış gibi milyonlarca insanın varolma mücadelesi verdiği bir ülkede lüks arabaları, uçakları teşhir etmenin adı sonradan görmelik de değil 'zenginlik pornografisidir'. Ülkenin yarısı asgari ücrete mahkum olmuşken buna tepki gösteren insanları 'züğürtler' olarak aşağılayıp suratlarına tükürmenin adı nedir onu (ilk kez gördüğüm için) bilemiyorum. Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum. Son bir hatırlatma, bugün 'züğürtler' deyip, o suratlarına tükürdüğünüz insanlar sayesinde bu paraları kazandınız, umarım birgün tersine tanık olmazsınız!"