Cüneyt Özdemir'in Disney Plus Ve Gibi Dizisi İddiası İçin Söyledikleri Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Exxen'de yayınlanan Gibi dizisi için Disney Plus iddiası hakkında açıklama yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Exxen'de yayınlanan Gibi dizisi için Disney Plus iddiası hakkında açıklama yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Exxen'de yayınlanan Gibi dizisi için Disney Plus iddiası hakkında açıklama yaparken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gibi dizisi için Disney Plus iddiasını dile getiren Özdemir "Türkiye Disney Plus'ın 'Gibi' dizisine önerdiği parayı duydum inanamadım. Zaten Feyyaz da kabul etmemiş. Yer gök Disney Plus reklamı ancak tutan iş sayısı şimdilik SIFIR. Piyasanın çok çok üstünde rakamların tutmayan projelere saçılması ile ilgili pek çok iddia duyuyorum!!!" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cuneyt ozdemir in disney plus ve gibi dizisi iddiasi icin soyledikleri olay oldu