Damla Can'ın Poyraz İle İlgili Yorumuna Takipçisinden Eleştiri Geldi! Damla Can Eleştirye Ne Yanıt Verdi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Damla Can, Twitter sayfasından Poyraz için kullandığı egolu sporcu ifadelerini eleştiriler gelince cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Damla Can, Twitter sayfasından Poyraz için kullandığı egolu sporcu ifadelerini eleştiriler gelince cevap verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Damla Can, Twitter sayfasından Poyraz için kullandığı egolu sporcu ifadelerini eleştiriler gelince cevap verdi. 

 

Twitter sayfasından Survivor programında Poyraz için kullandığı ifadeleri "Damla, poyraza gelince "egolu bir yarışmacı" ismaile gelince" eee iyi sporcuların egoları olmasından yanayım” Bu nedir ya? Bu nasıl bı taraf tutmaktır?? Çok objektifisiniz gerçekten" şeklinde eleştiren takipçisine yanıt veren Can "Normalde cevap yazmam ama dayanamadım belli ki izlerken algılarınızı kapatıp tek kelimeye odaklanıyosunuz.. Milli sporcuların egosu olması normal bunu oyunda kendi için kullanırsa güzel ama karşısındaki insana karşı kullanırsa etik olmaz dedim. Dikkatle izlemeye çalışın" şeklinde konuştu. 

 

İşte o yanıt;

 

damla can poyraz yanit