Damla Ekmekçioğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Damla Ekmekçioğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Damla Ekmekçioğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Damla Ekmekçioğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı birbirinden cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Damla Ekmekçioğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

damla ekmekcioglu kimdir

 

Damla Ekmekçioğlu kimdir? 

 

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Damla Ekmekçioğlu, 1.75 boyunda ve 56 kilodur. Eğitimini İstanbul'da grafik tasarım okuduktan sonra Almanya'da bilgisayar bilimleri üzerine yaptıktan sonra İstanbul'da Almanca öğretmenliği üzerine yapan ünlü DJ sın okuduğu okulu "Hep okumayacak mıyım" diyerek yarıda bıraktığı için kendi ifadesiyle "2.5 üniversite" mezunudur.  Almanya'da 5 yıl yaşadıktan sonra tekrar İstanbul'a dönen ünlü DJ kariyerinde güçlü bir Alman firmasında yöneticilik yaparak devam ettirirken, sosyal medya mecralarıyla tanışmasının ardından değişmiştir. Periscope, Twitter, Instagram gibi mecraları etkin biçimde kullanan ünlü DJ, şu sıralar bir de güzellik merkezi işletiyor. Hayatında biri olup olmadığı da merak edilen ünlü DJ, aşk hayatıyla ilgili sosyal medyada kesinlikle paylaşım yapmamasıyla tanınıyor. Geçmişte "Türk Lokumu" isimli bir sinema filminde de oynayan ünlü DJ koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.