Damla Ersubaşı'dan Gündem Olan 'Kumar Ve Uyuşturucu' Videosuyla İlgili Yeni Açıklama!

Damla Ersubaşı geçtiğimiz gün sosyal medyada gündem olan 'Uyuşturucu ve kumar' videosuyla ilgili yeni bir açıklama yaparken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü. Damla Ersubaşı, şiddet gördüğünü iddia ettiği Mustafa Can Keser ile boşanmışt. İkili, bir süre sonra sürpriz şekilde barışmıştı.

 

Darp edildiğini öne süren ve tekrar ayrılık kararı alan Damla Ersubaşı, eski eşiyle geçtiğimiz günlerde yeniden mahkemelik oldu. Mustafa Can Keser'in, Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenildi. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı. Damla Ersubaşı ise gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Bir dönem uyuşturucuya batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim, Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. 'Aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. 'Tamam, yeter ki kurtulayım. Çocuklar sende kalsın. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm' dedim. Hepsinin mesajları var. Çocuklarımı verdim, bırakmadı. Tehdidi bitmedi, şiddeti bitmedi. Parayı da ödüyorum bu sırada ablasına, abisine. 'Seni magazine rezil edeceğim' dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın. Eski eşi Mustafa Can Keser'in iki kızının velayetini almak için kendisine şantaj yaptığını iddia eden oyuncu, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Avukat Mehmet Kutlu, söz konusu videonun eski olduğunu belirtti.

 

Müvekkilim evlilik birliği devamında ve sonrasında eski kocası tarafından tahdit ve psikolojik şiddetler neticesinde kişsel bir patlama noktasına gelmiştir. Mustafa Can Keser, müvekkili çocuklarıyla tehdit ederek ilgili videoyu kayıt altına aldırmış ve kendisine gönderilmesini sağlamıştır. Müvekkil çocukalrıyla olan ilişkisiin ve çocuklarının psikolojisinin zarar görmemesi adına bu baskıya boyun eğmiştir. Sadece Mustafa Can Keser'de bulunan bu video yaklaşık 1.5 sene öncesine ait olup, ne hikmetse eski eş tarafından şimdi medyaya servis edilmiştir. Mustafa Can Keser, müvekkilimi kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırmak amacıyla söz konusu videonun bazı kısımlarını keserek medyaya servis etmiştir. Müvekkilim, videonun orijinal ve tam halinde, eski eş tarafından yapılan tehditlerle ilgili açıklama yapmaktadır. Mağdur olan müvekilim Damla Ersubaşı, sanki kendisi suçluymuş gibi gösterilmektedir.