Damla Kalaycık Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Damla Kalaycık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Damla Kalaycık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Damla Kalaycık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Damla Kalaycık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Damla Kalaycık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Damla Kalaycık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Damla Kalaycık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

damla kalaycik kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Damla Kalaycık kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Damla Kalaycık kimdir? 1991 yılında dünyaya gelen Damla Kalaycık aslen Çanakkale’nin Biga İlçesi nüfusuna kayıtlıdır ve Biga doğumludur. Boyu 1.68 cm, kilosu 57, burcu ise terazi’dir. Doğup büyüdüğü Biga’da, Biga Atatürk Anadolu Lisesi’ni tamamlamış ardından, 2019 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Arkadaşlarınında tavsiyesi üzerine moda blogu yazmaya başlayan Damla Kalaycık uzun süredir ise yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Genellikle dalgalı saçları, salaş tarz ve topuklu ayakkabı giymeyi tercih etmekte, sanat ile ilgilenmekte, yağlı boya tablo çalışmaları yapmaktadır. Moda ve lifestyle tarzında içerikler üreten ünlü isim sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı, 256bin civarındadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 100 B… 29 Haziran 2012 tarihinde Youtube’a katılmıştır. Damla Kalaycık Biga Atatürk Lisesi’ni bitirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesini Fizik Mühendisliği bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur. Üniversite okumak için İstanbul’a gelmiştir. İlk senelerde kaldığı bir dersten dolayı okulu bir yıl uzamıştır. Okulundaki kulüpler ile düzenlenen gezilere katılmış ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gitmiştir. Yüksek lisans ile Avrupa’ya gitmek istediğini söylüyor. Üniversiteden arkadaşı Şule ile ilk yılın sonunda eve çıkıp 5-6- yıl birlikte yaşamışlardır. Damla Kalaycık üniversitenin birinci sınıfında annesini kaybetmiştir. Damla’nın bir erkek kardeşi vardır. İsmi Berkay’dır. Berkay 21 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi’nde Orman Mühendisliği okumaktadır. Damla Kalaycık 2019 yılının Aralık ayında evlenmiştir. Evlendikten sonra soyadı Damla Kalaycık Dedeoğlu şeklindedir.