Danimarka Veliaht Prensi Frederik Eşini İspanya'da Aldattı Mı? Avrupa Bu Skandalla Çalkalanıyor!

Danimarka kraliyet ailesi şu günlerde bir skandalın üstesinden gelmeye çalışıyor: İspanyol “Lecturas” magazin dergisi, Veliaht Prens Frederik’in İspanya’da bir kadınla çok özel ilişkileri olduğunu iddia etti. Bir başka deyişle, eşi Prenses Mary Donaldson’u Meksika kökenli bir kadınla aldattı!

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Herşey , İspanyol “Lecturas” dergisinin son sayısındaki kapak fotoğrafıyla başladı. Fotoğrafta Veliaht Prens Frederik bir başka kadının eşliğinde görünüyordu. Kadın Meksikalı’ydı ve sosyal medyada binlerce takipçisi vardı. İspanya’nın Olimpiyat binicilik ekibinin eski bir sporcusu Cayetanoo Martinez de Irujo’nun eski eşiydi.

 

Frederik’in eşi Mary’nin New York’ta bu etkinliğe katıldığı 25 Ekim’de Veliaht Prens Frederik ve Genoveva Casanova, Madrit’te birlikte görüldü. Dergiye göre ikili tam 12 saati birlikte geçirdiler. “Sanki birirlerini çok iyi tanıyan bir halleri vardı. Öğleden sonrayı birlikte bir parkta geçirdiler,sonrakadının evine gittiler. Eve ayrı ayrı girdiler ama birlikte çıktılar. Meksikalı kadının evinde 2 saat kadar kaldılar. Dışarı çıktıklarında giysilerini değiştirmişlerdi”diye yazdı dergi ballandıra ballandıra anlattığı haberinde.

 

Daha sonra bir restorana gittiler, diğer müşterilere muhatap olmadan özel bir salonda yemeklerini yediler. Gece geç saatlere kadar restoranda kaldılar, saat 00.1’de restorandan çıktılar ve bir araçla kadının evine gittiler. Tüm geceyi birlikte geçirdiler.

 

Frederik ertesi sabah saat 08.30 sıralarında küçük br valizle evden çıktı ve Danimarka Büyükelçiliği’nin bir aracıyla havaalanına gidip özel uçakla Danimarka’ya döndü.

 

Veliaht Prens’in metresi olduğu öne sürülen Genoveva Casanova adlı kadın suskunluğunu bozup söylentilere açıklık getirdi: “Prens Frederik ile aramızda bir aşk ilişkisi olduğunu kesinlikle reddediyorum. Medyada ortaya atılan iddiaları avukatlarıma havale ettim. Onurumu ve özel hayatımı korumaları bunan böyle onların işi.”

 

Danimarka kraliyet ailesi de söylentilere tepki gösterdi: “Yıllar boyunca özel hayatımızla ilgili iddialara cevap vermedik. Bundan böyle de Veliaht Prens dahil kraliyet ailesinin tüm üyelerinin özel yaşamlarına saygı gösterme kararlılığımızı devam ettireceğiz.”

 

Bu açıklama, yalanlama mı, olayı ört bas etme çabası mı?

 

Zaman gösterecek…