Danla Bilic'in Paylaşımına İrem Derici'den İlginç Yanıt!

Youtube'da yayınladığı ilginç makyaj videoları ile ünlenen Youtuber Danla Bilic, Twitter sayfasından "Benden hoşlanan var mı?" diye sordu, ortalık karıştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç makyaj videoları ile ünlenen Youtuber Danla Bilic, Twitter sayfasından "Benden hoşlanan var mı?" diye sordu, ortalık karıştı. Son dönemde yaptığı alkolik açıklaması ile gündemdeki yerini koruyan ünlü Youtuber, Twitter sayfasından "Benden hoşlanan var mı?" diye sorunca İrem Derici'den gelen ilginç yanıt ortalığı karıştırdı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile adından sık sık söz ettiren ve her daim gündemde kalmayı başaran ünlü Youtuber Danla Bilic, Twitter sayfasından "Benden hoşlanan var mı?" diye sorunca ünlü şarkıcı İrem Derici Bilic'e verdiği yanıt ile olay oldu. Derici Bilic'in tweetinde verdiği yanıtta "ben sana da alköööl problemine de büyük yükseliyorum ahzusjc" ifadeleriyle yanıt verirken, Bilic Derici'nin bu tweetine yine yanıt verdi. Bilic Derici'nin tweetine "O zaman mecbur içicez bu hafta" derken, bu diyalog sosyal medyada ilgiyle takip edildi. 

 

İşte Danla Bilic ve İrem Derici arasında geçen o diyalog;