Gülben Ergen'i Duygulandıran Soru!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi. Son dönemde sadece şarkıcı kimliği ile değil aynı zamanda yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve özel hayatıyla da gündemki yerini koruyan ünlü şarkıcı hayranlarının hakkında merak ettikleri sorulara yanıt verdi.

 

Instagram’ın hikaye bölümünden hayranlarının kendisi hakkında sordukları hemen her soruyu tüm samimiyeti ile yanıtlamaya çalışan ünlü şarkıcıya evlilik teklifi dahi yapıldı.

 

Instagram’dan kendisine gelen soruları yanıtlayan ünlü şarkıcıya vefat eden ağabeyi ile ilgili gelen bir soru ise ünlü şarkıcı duygulandırdı. “En çok ağabeyinize benzeyen oğlunuz hangisi” sorusu karşısında duygulanan ünlü şarkıcı “Üzülmedim ama yazamadım da” ifadeleriyle yanıt verdi. Ergen ayrıca gelen bir soru üzerine müzikle uğraşmasa anaokulu öğretmeni olmak istediğini de söyledi.

 

İşte Gülben Ergen'in sorulara verdiği o yanıtlar;

 

 

 

Not: Fotoğraflar Gülben Ergen'in Instagram sayfasından alınmıştır.