Demet Akalın'dan Evrim'in Pota Sözlerine Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim'in Adem, Atakan ve Batuhan ile ilgili pota sözlerine cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim'in Adem, Atakan ve Batuhan ile ilgili pota sözlerine cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim'in Adem, Atakan ve Batuhan ile ilgili pota sözlerine cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Havaya girme kız!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim'in Adem, Atakan ve Batuhan ile ilgili pota sözlerine cevap verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim'in "Atakan, Batuhan ve Adem'in olduğu potadan çıkabilir miydim aceba çok heyecanlı bir pota olacaktı benim için" sözlerine cevap veren ünlü şarkıcı Demet Akalın "Çıkamazdın Evrim o kadar uzun boylu değil!!! Havaya girme kızz" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin dan evrim icin ilginc sozler