Demet Akalın'dan Olay Berkan Karabulut Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut ile ilgili yaptığı yorum ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut ile ilgili yaptığı yorum ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut ile ilgili yaptığı yorum ile olay oldu. 

 

Koloniye uyma diye söyleseydin ya!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut ile ilgili yaptığı yorum ile olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk'a seslenen Akalın iletişim ödülünü kast ederek "Kız Lale yazsaydın ya koloniyr takılma gidiceksin bak die" ifadelerini kullanan Akalın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin dan olay berkan karabulut yorumu