Furkan Dede'den Olay Adem Kılıçcı Yorumu! Kara Adamı!

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın sinir krizi geçirdiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın sinir krizi geçirdiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın sinir krizi geçirdiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

furkan dede den olay adem kilicci yorumu

 

Adem kara adamı!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın sinir krizi geçirdiği anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Furkan Dede "Adem Kılıçcı deniz adamı değil. Su ile ilgili bir problemi var. Hoşlanmıyor sudan. Önceki oyunda da halatı takılmıştı. Halatla da ilgili bir problemi var. Adem toprak adamı, kara adamı. Deniz de sürekli bir şanssızlık yaşıyor Adem. Şimdi Adem'e top ver önüne labut koy. Tak tak tak 5'te 5 yapsın. Adem'in de uzmanlığı bu " ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.