Demet Akalın'dan Survivor 2024 All Star Yarışmacısına Sert Sözler! 'Şaşı!'

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'da yarışan yarışmacı için söylediği sözlerle gündem oldu. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'da yarışan yarışmacı için söylediği sözlerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'da yarışan yarışmacı için söylediği sözlerle gündem oldu. 

 

Demet Akalın X platformundan yaptığı paylaşımda Survivor 2024 All Star'da yarışan bir yarışmacı için "Ba baaa baa şaşıya bak aklınca kahraman olcak cacık" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu. Akalın'ın paylaşımını görenler, bu sözleri kime söylediğini merak ederken, çoğu kullanıcı sözlerin 'Aleyna Kalaycıoğlu'na söylendiğini iddia etti. 

 

Demet Akalın ile Aleyna Kalaycıoğlu polemiği geçmişe dayanıyor!

 

Aleyna Kalaycıoğlu, ortalığı yangın yerine çevirirken Demet Akalın’ı adeta sözleriyle dövmüştü. Röportaj sırasında “Demet Akalın seninle ilgili geçmiş dönemde ajitasyona kurban gittik demişti. Ne hissettin” sorusunu yanıtlayan Aleyna Kalaycıoğlu’nun açıklamaları adeta bomba etkisi yaratmıştı.

 

“O Kameralara Ağlamayı İyi Bilir”

 

Demet Akalın’ın bu tepkisi karşısında şaşırmadığını ve herkesin kendine yakışanı yaptığını söyleyen Survivor Aleyna, ünlü şarkıcı hakkında tokat gibi açıklamalar yaptı: “Herkes onun evine haciz geldiği zaman kameralar karşısında ne kadar ağladığını çok iyi biliyor. O yüzden bir ajitasyon varsa aslında budur: para için ağlamak. En azından benim ailemde sağlık söz konusu. Tabii ki kardeşimi gördüğüm zaman duygulanıyorum.”

 

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aleyna Kalaycıoğlu’nun Demet Akalın’a yönelik sert sözleri bunlarla sınırlı kalmadı: “Ben kardeşime sarılıp sağlayınca sorun oldu. Bunu ajitasyon olarak görenler varsa onların insanlığına bırakıyorum. Empatiden yoksun insanlar. Ama kameralara çok güzel ağlamayı bildiği için en büyük ajitasyonu o yaptı bence. Çıktı kameralara hüngür hüngür ağlıyor, evi gidiyor diye.”

 

Demet Akalın'ın 'Şaşı' sözlerini gören kullanıcılar Akalın için "Aleyna senin canını fena şekilde yakmış demetçim", "Şaşı dediğin kız Survivor'ın en güzel kızı", gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Demet Akalın'ın o paylaşımı ve paylaşım için gelen yorumlar; 

 

demet akalin dan aleyna kalaycioglu na sert sozler sasi ya bak

 

İşte paylaşım için yorumlardan bazıları;

 

demet akalin dan survivor 2024 all star yarismacisina sert sozler