Demet Akalın'dan Takipçisinin Masterchef Büşra İle İlgili Eleştirisine Şok Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Masterchef Büşra ile ilgili eleştirilerine verdiği şok yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Masterchef Büşra ile ilgili eleştirilerine verdiği şok yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Masterchef Büşra ile ilgili eleştirilerine verdiği şok yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin "Burak Kaya ve Kıvanç’ın hakkı yendi Büşra uğruna. Yağız tamam düelloya çıkmalıydı; ama rakibi Büşra olmamalıydı. Bıktık takım oyunlarında sıfır başarılı olan Büşra’yı ön plana çıkarmaya çalışmanızdan." ifadelerine yanıt veren Akalın "Kadının biosına bak!!! Nerde çalışdığına !!!!" şeklinde konuştu. 

 

İşte o açıklama; 

 

demet akalin dan takipcisinin masterchef busra elestirisine sok yanit