Demet Akalın Masterchef Tahsin Küçük İçin İticisin Dedi! Küçük'ten Yanıt Gecikmedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük için yaptığı paylaşımda çok iticisin derken Küçük'ten yanıt gecikmedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük için yaptığı paylaşımda çok iticisin derken Küçük'ten yanıt gecikmedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star yarışmacılarından Tahsin Küçük için yaptığı paylaşımda çok iticisin derken Küçük'ten yanıt gecikmedi. 

 

MasterChef All Star izleyicisi Demet Akalın, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Tahsin'e "Aşırı iticisin" dedi. Tahsin Küçük ise Akalın'a 'teşekkür' etti. MasterChef All Star'da Güzide Mertcan, Burcu Önal ve Büşra Zambak'ın ardından Berker Başmanav yarışmaya veda etti. Yeni haftada mavi takım kaptanı ise Sergen Özen oldu. Sergen, kırmızı takım kaptanı olarak Barbaros Yoloğlu'nu seçti.  All Star'da tartışmalar yeni haftada da devam etti. İlk gerginlik Mert Yılmaz ile Sergen arasında yaşandı. Aynı sezon yarıştığı Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın yakın arkadaşı olan Tahsin'e de stüdyo dışından dikkat çeken bir tepki geldi.

 

tahsin kucuk ten demet akalin in iticisin paylasimina cevap

 

'İNŞALLAH SONUNA KADAR GİDEMEZSİN' 

 

MasterChef izleyicisi olduğu bilinen Demet Akalın, "Tahsin 'şakalaşıyoruz' diyorsun. Aşırı iticisiniz. İnşallah sonuna kadar gidemezsiniz" mesajını yazdı. Tahsin Küçük, şarkıya "Keşke herkes kendi işini, sadece kendi işini hakkıyla yapsa. Teşekkürler" diyerek yanıt verdi.