Demet Özdemir'den Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntülerine Yorum!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki performansı ile son döneme damga vuran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki performansı ile son döneme damga vuran ünlü oyuncu Demet Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa görüntüleriyle ilgili "Ne çok espiri yapiyorsunuz uzerine ne çok sey yazıp aşağılamaya çalışıyorsunuz! Bunun bir suc oldugunun farkinda değil misiniz? Gözetleme isteğiniz buyuk bir hastalık farkinda misiniz? Gerçekten yazık cok yazık.!Bir maske arkasından yazmak ne kolay degil mi ?!!!!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;