Demet Özdemir'den Düğün Açıklaması! 4 Gün Mü 2 Gün Mü? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz aylarında sevgilisi Oğuzhan Koç ile evliliğe hazırlanırken, yaptığı düğün açıklamasında dört günlük düğün iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz aylarında sevgilisi Oğuzhan Koç ile evliliğe hazırlanırken, yaptığı düğün açıklamasında dört günlük düğün iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz aylarında sevgilisi Oğuzhan Koç ile evliliğe hazırlanırken, yaptığı düğün açıklamasında dört günlük düğün iddialarına yanıt verdi.

 

Dört gün değil ama iki gün sürebilir!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, yaz aylarında sevgilisi Oğuzhan Koç ile evliliğe hazırlanırken, yaptığı düğün açıklamasında dört günlük düğün iddialarına yanıt verdi. Yaz ayında evlenmeleri beklenen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti düğünlerinin dört gün süreceği iddiasına yanıt verdi. Bu iddiaya yanıt veren Demet Özdemir, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" ifadelerini kullandı.