Deniz Akkaya'nın Çocuk Paylaşımı Olay Oldu! Bu Çocukların Toplatılmasını İstiyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor diyerek çocukların toplatılmasını isterken kullandığı ifadeler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor diyerek çocukların toplatılmasını isterken kullandığı ifadeler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor diyerek çocukların toplatılmasını isterken kullandığı ifadeler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

Deniz Akkaya'yı çileden çıkaran görüntü!

 

Erdoğan'a seslendi: Bu çocukların toplatılmasını talep ediyoruz! Ünlü model ve sunucu sosyal medya hesabından bir köpeğe uygunsuz ve taciz içeren hareketler yapan çocukları paylaşarak, "Ee şimdi bu çocukları zehirlesek sıkıntı olur mu? Bir masum hayvanı taciz etmeye meyilli bu çocuklar kimindir? Nasıl yetiştirilmektedir? Sayın Cumhurbaşkanım biz de bu çocukların toplatılmasını talep ediyoruz. Geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor!" notunu düştü. Ardından bir paylaşım daha yapan Akkaya, "Bu çocukların aileleri bulunmalı ve devlet kurumları tarafından bu sapkın, taciz ve şiddet içeren tavırları nereden kopyaladıkları öğrenilmeli! Ben hayatımda böyle korkunç bir görüntü görmedim. Bu çocukların ruhlarını kimler kirletmiş!" yazdı. Bunun ardından Twitter’da #denizakkayahaddinibil hashtagi açıldı. 



Etiketler: