Demet Özdemir İle DJ Sergio İlk Kez Görüntülendiler! İşte Arabada İlk Görüntü!

Adım Farah dizisinde canlandırdığı Farah karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendiler. 

 

Adım Farah dizisinde canlandırdığı Farah karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendiler. Adım Farah dizisinde canlandırdığı Farah karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendiler. 

 

Geçtiğimiz aylarda Oğuzhan Koç'la evliliğini sonlandıran Demet Özdemir'in gönlünü DJ Sergio'ya kaptırdığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. İkili, ilk kez aynı arabada görüntülendi. Evlilikleriyle çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk dolu pozlar verirken, sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı. 8 Mayıs'ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

 

DJ SERGIO'YA GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

 

Ayrılık sonrası bir süre Yunanistan'da tatil yapan ev bakan Demet Özdemir o sırada iddialara göre gönlünü de Yunan DJ Sergio'ya kaptırdı. Özdemir, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio'yu dinlemeye gitmeye başladı ve ikili yakınlaştı.

 

NAZAR BONCUK EMOJİSİYLE PAYLAŞTI

 

Demet Özdemir, önceki gün ise adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaştı. Ünlü DJ de bu paylaşımı nazar boncuk emojisiyle paylaştı. 2. Sayfa'nın haberine göre, DJ Sergio ve Demet Özdemir bu sefer de aynı arabada görüntülendi.

 

İşte o görüntü,

 

demet ozdemir ile dj sergio ilk kez goruntulendiler