Demet Özdemir İle Hande Erçel Arasında Kıskançlık Krizi İddiası! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi mi yaşanıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi yaşanıyor iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi mi yaşanıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi mi yaşanıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi yaşanıyor iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi yaşanıyor iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi mi yaşanıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi mi yaşanıyor?

 

Aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Hande Erçel'in daha çok dizi teklifi alması iddialara göre Demet Özdemir’ı kızdırdı. Erçel’in Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus’la anlaşıp Özdemir’le anlaşmaması da son nokta oldu. Olaylar sonrası Özdemir Erçel’i bir ara Instagram'da takipten çıkarttı, kısa bir süre sonra tekrar takibe aldı 

 

demet ozdemir ile hande ercel arasinda kiskanclik krizi