Pınar Deniz'den Sezen Aksu'ya Destek! Ne Dedi?

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun "Şahane birşeydir yaşamak" şarkısındaki Adem ve Havva sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Pınar Deniz Sezen Aksu için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun "Şahane birşeydir yaşamak" şarkısındaki Adem ve Havva sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz, ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun "Şahane birşeydir yaşamak" şarkısındaki Adem ve Havva sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Pınar Deniz Sezen Aksu için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Pınar Deniz Sezen Aksu için neler söyledi?

 

Pınar Deniz’den Sezen Aksu’ya destek: “Bence görüş farklılığı çok değerli bir şey. Yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Sezen Aksu, gerçekten milli değerimizdir. Nasıl lincleyelim. Gelirken bile onu dinliyordum yolda. Herkes fikrini hür bir şekilde ifade edebilmeli bence. Bu kadar da tepki çekmemeli diye düşünüyorum. Ben ona üzülüyorum.” 

 

pinar deniz den sezen aksu ya destek