Ä°zzet Yıldızhan AliÅŸan'ın Sözlerine Cevap Verdi! Beni Derinden Üzdü!

Ä°zzet Yıldızhan AliÅŸan'ın iddialarıyla ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan'ın Ä°zzet Yıldızhan ile ilgili sözlerine ünlü ÅŸarkıcı cevap verdi. Peki Ä°zzet Yıldızhan AliÅŸan'ın iddialarıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ä°zzet Yıldızhan AliÅŸan'ın iddialarıyla ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan'ın Ä°zzet Yıldızhan ile ilgili sözlerine ünlü ÅŸarkıcı cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan'ın Ä°zzet Yıldızhan ile ilgili sözlerine ünlü ÅŸarkıcı cevap verdi. Peki Ä°zzet Yıldızhan AliÅŸan'ın iddialarıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

izzet yildizhan dan alisan aciklamasi beni derinden uzdu

 

Beni derinden üzdü! 

 

Koronavirüs nedeniyle kardeÅŸi Selçuk TektaÅŸ'ı Temmuz 2021'de kaybeden AliÅŸan, yaÅŸadığı büyük acı sonrası uzun süre sahneye çıkmamıştı. Bu dönemde kaporasını alıp, iptal ettiÄŸi bir iÅŸ için, ismini açıklamadığı meslektaşının "Konserden önce paramı verin" ÅŸeklindeki tepkisiyle karşılaÅŸtığını ve bu olayı asla unutmayacağını söylemiÅŸti. Söz konusu sanatçının Ä°zzet Yıldızhan olduÄŸu iddia edilmiÅŸti. Yıldızhan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

 

'2. Sayfa'ya konuÅŸan Yıldızhan, "Böyle bir konuda adımın geçmesini üzüntüyle öÄŸrendim. Böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa böyle bir olayın yaÅŸanmasına müsaade etmezdim. KeÅŸke AliÅŸan, sosyal medyadan beni çıkaracağına arayıp konuÅŸsaydı" ifadelerini kullandı. Ünlü türkücü, "Ben organizatörlerle para konuÅŸmam. Bu konuları menajerim konuÅŸur, ben sahneye çıkar sanatımı icra ederim. AliÅŸan'ın kardeÅŸinin vefatında ÅŸehir dışında olduÄŸum için cenazeye yetiÅŸemedim, arayarak baÅŸ saÄŸlığı ilettim ve acısını paylaÅŸtım. Böyle bir olayın bana mâl edilmesi beni derinden üzdü" dedi.