Demet Özdemir’in Yeni Partneri Engin Akyürek Hakkında Olay Sözleri!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisinin yayınlanmasına sayılı günler kalırken Demet Özdemir partneri Engin Akyürek için neler söyledi? İşte detaylar…

 

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı senaristliğini Deniz Dargı’nın yaptığı yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün bulunduğu Adım Farah dizisi Fox TV’de yakında seyirciyle buluşacak. Demet Özdemir ve Engin Akyürek geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek çekimden ilk kareyi yayınlamışlardı. Partneri hakkında konuşan güzel oyuncu Demet Özdemir bakın neler söyledi..

 

Demet Özdemir:

‘Engin Akyürek’le beş gündür falan beraber çalışıyoruz. Yeni yanıştık ama çok tatlı bu zamana ladar hep takip ettiğim çok beğenerek izlediğim biriydi. O yüzden çok mutluyum. Herkes çok iyi, her şey çok yolunda’ dedi.

 

ADIM FARAH KONUSU

 

Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.