Demet Özdemir Oğuzhan Koç İle Aynı Evde Yaşayacakları İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Demet Özdemir, yaptığı açıklamada sevgilisi Oğuzhan Koç ile yaptığı paylaşıma gelen tepkiler için teşekkür ederken, birlikte yaşamaya karar verdikleri iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Demet Özdemir, yaptığı açıklamada sevgilisi Oğuzhan Koç ile yaptığı paylaşıma gelen tepkiler için teşekkür ederken, birlikte yaşamaya karar verdikleri iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran güzel oyuncu Demet Özdemir, yaptığı açıklamada sevgilisi Oğuzhan Koç ile yaptığı paylaşıma gelen tepkiler için teşekkür ederken, birlikte yaşamaya karar verdikleri iddialarına yanıt verdi.

 

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile paylaştığı fotoğraflara gelen güzel yorumlardan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Güzel oyuncu, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşayacağı iddialarını ise; "Aynı evde yaşamak gibi bir durumuz yok" diyerek yalanladı.

 

oguzhan koc demet ozdemir ask1