Demet Özdemir Okula Mı Gidiyorsun Yorumuna Verdiği Yanıt İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Ali Biçim tarafından kolejli kızlara benzetilirken, Biçim'in yorumuna verdiği yanıt ile Demet Özdemir sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Ali Biçim tarafından kolejli kızlara benzetilirken, Biçim'in yorumuna verdiği yanıt ile Demet Özdemir sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Ali Biçim tarafından kolejli kızlara benzetilirken, Biçim'in yorumuna verdiği yanıt ile Demet Özdemir sosyal medyada gündem oldu.

 

demet ozdemir in okula mi gidiyorsun sorusuna verdigi yanit olay oldu

 

Hayat okulundan mezun olmama bir ders kaldı!

 

Oğuzhan Koç ile olan ilişkisine ikinci bir şans veren ve şimdilerde mutluluk tablosu çizen Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle olan etkileşimini canlı tutuyor. Adım Farah adlı yeni bir projeye başlayacak olan Demet Özdemir, Instagram hesabından çarpıcı kareler paylaştı. Liselilerin giydikleri üniformalara benzer bir kıyafetle verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Demet Özdemir'in karelerine çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Özdemir, oyuncu Ali Biçim'in yaptığı "Okula mı gidiyorsun kirve" yorumuna kayıtsız kalmadı ve "Evet kirvems hayat okulu mezunu olmama bir ders var" yanıtını verdi.

 

İşte o paylaşım;

 

demet ozdemir in okula mi gidiyorsun sorusuna verdigi yanit olay oldu

 

demet ozdemir in okula mi gidiyorsun sorusuna verdigi yanit olay oldu